Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
- Dorcas Meadowes
Re: Nieobecności i odejścia
Nie Gru 01, 2013 10:08 am
Które konta: Dora, Rab i Nelia
Termin: od dziś do piątku
Powód: przeprowadzam się na tydzień do kuzynki, a ona nie ma wifi. Może pojawię się w czasie jakiegoś nudnego wykładu, korzystając z dobrodziejstwa uczelnianej sieci.
Termin: od dziś do piątku
Powód: przeprowadzam się na tydzień do kuzynki, a ona nie ma wifi. Może pojawię się w czasie jakiegoś nudnego wykładu, korzystając z dobrodziejstwa uczelnianej sieci.
- Gość
Sro Gru 11, 2013 3:40 pm
Które konto:Jedyne jakie mam. Elizabth Jeager
Powód: Jest ich kilka. Po pierwsze - sprawy prywatne (tzn realne). Ponieważ ktoś bardzo mi przychylny wygadał kim jestem ze względu na mój kontakt z panią Ce nie zamierzam dłużej tu być (Tak Ce. Jestem popierdoloną suką, czy jak tam mnie kiedyś nazwałaś).
Po drugie - Minister zostawił mnie z sesją i sprawą którą sam wymyślił. Nie zamierzam jej ciągnąć.
Po trzecie - 99,9% czasu zajmuje mi listzhogwartu. Nie mam czasu na oniryczną kołysankę.
Usunąć konto?: Oczywiście.
Dać do przejęcia?: Nie. Bo to nie kanon, a i wymysł mój, a i wykonanie moje... Nikt nie będzie taką Nagini jak ja bo nikt nie ma tak zrytej psychiki.
Dziękuję za uwagę.
Powód: Jest ich kilka. Po pierwsze - sprawy prywatne (tzn realne). Ponieważ ktoś bardzo mi przychylny wygadał kim jestem ze względu na mój kontakt z panią Ce nie zamierzam dłużej tu być (Tak Ce. Jestem popierdoloną suką, czy jak tam mnie kiedyś nazwałaś).
Po drugie - Minister zostawił mnie z sesją i sprawą którą sam wymyślił. Nie zamierzam jej ciągnąć.
Po trzecie - 99,9% czasu zajmuje mi listzhogwartu. Nie mam czasu na oniryczną kołysankę.
Usunąć konto?: Oczywiście.
Dać do przejęcia?: Nie. Bo to nie kanon, a i wymysł mój, a i wykonanie moje... Nikt nie będzie taką Nagini jak ja bo nikt nie ma tak zrytej psychiki.
Dziękuję za uwagę.
- Marlene McKinnon
Czw Gru 19, 2013 9:38 pm
Które konta: Tylko to. Innych nie posiadam.
Termin: Do końca świątecznego szaleństwa? Do końca roku? Dłużej? Nie wiem.
Powód: Zwątpiłam, a nie chcę popełniać pochopnej decyzji odnośnie odejścia. Nie wiem jak zachowam się za jakiś czas. Syriusz - daję Ci wolną rękę.
Termin: Do końca świątecznego szaleństwa? Do końca roku? Dłużej? Nie wiem.
Powód: Zwątpiłam, a nie chcę popełniać pochopnej decyzji odnośnie odejścia. Nie wiem jak zachowam się za jakiś czas. Syriusz - daję Ci wolną rękę.
- Caroline Rockers
Pią Gru 20, 2013 3:22 pm
Które konta: Moje wszystkie.
Termin: Dziś i część jutra.
Powód: Imieniny znajomej, więc szykuje się zabawa, tańce i różne takie, a zanim wrócę stamtąd to trochę minie. Mam nadzieję, że poradzicie sobie beze mnie.
Będę tęsknić 3
Termin: Dziś i część jutra.
Powód: Imieniny znajomej, więc szykuje się zabawa, tańce i różne takie, a zanim wrócę stamtąd to trochę minie. Mam nadzieję, że poradzicie sobie beze mnie.
Będę tęsknić 3
- Aida Cuthbert
Pon Gru 30, 2013 10:24 pm
Które konta: Aida i James (chociaż na tym chłopcy możecie liczyć na odpisy, Wasz Jelonek - nie zawiedzie)
Termin: Bliżej nieokreślony.
Powód: Bo kurwa mam taki kaprys. <3
Termin: Bliżej nieokreślony.
Powód: Bo kurwa mam taki kaprys. <3
- Gość
Czw Sty 02, 2014 8:47 pm
Które konto: moje
Powód: Wiem, że dopiero co tu dołączyłem, ale właśnie się dowiedziałem, że macie poważny zatarg z administracją Listu z Hogwartu, do którego również należe, dlatego też proszę o usunięcie mojego konta, gdyż więcej juz tu nie wejdę.
Usunąć konto?: tak
Powód: Wiem, że dopiero co tu dołączyłem, ale właśnie się dowiedziałem, że macie poważny zatarg z administracją Listu z Hogwartu, do którego również należe, dlatego też proszę o usunięcie mojego konta, gdyż więcej juz tu nie wejdę.
- Kyle Blackwell
Pią Sty 03, 2014 4:12 pm
Które konto: Mary McDonald, Kyle Blackwell
Powód: n/a ;p
Dać do przejęcia?: Mary oczywiście, Kyle'a nie
Powód: n/a ;p
Dać do przejęcia?: Mary oczywiście, Kyle'a nie
- Marlene McKinnon
Sob Sty 04, 2014 8:28 pm
Które konta: Marlene McKinnon.
Termin: Nie potrafię się konkretnie określić. Tydzień, może dwa.
Powód: Wypadek samochodowy.
Termin: Nie potrafię się konkretnie określić. Tydzień, może dwa.
Powód: Wypadek samochodowy.
- Dorcas Meadowes
Sro Sty 08, 2014 10:58 pm
Które konta: Cała święta trójeczka.
Termin: Jutro pojawię się (może) rano, potem dopiero w piątek wieczorem.
Powód: Studia, studia... a poza tym to impreza, o <3 Postów po pijaku wam też pisać nie polecam.
Termin: Jutro pojawię się (może) rano, potem dopiero w piątek wieczorem.
Powód: Studia, studia... a poza tym to impreza, o <3 Postów po pijaku wam też pisać nie polecam.
- Remus J. Lupin
Wto Sty 14, 2014 8:07 pm
przepraszam, ale pochłonęły mnie studia i zbliżająca się wielkimi krokami sesja. wracam w lutym.
- Marlene McKinnon
Pią Sty 24, 2014 5:43 pm
Które konto: Marlene McKinnon.
Powód: Miałam w swoim życiu trochę zawirowań, przez które nie mogłam uczestniczyć w życiu forum. A teraz mam wrażenie, że już nie dam rady się odnaleźć.
Usunąć konto?: Tak.
Dać do przejęcia?: Marlene to postać kanoniczna, więc tak.
Powód: Miałam w swoim życiu trochę zawirowań, przez które nie mogłam uczestniczyć w życiu forum. A teraz mam wrażenie, że już nie dam rady się odnaleźć.
Usunąć konto?: Tak.
Dać do przejęcia?: Marlene to postać kanoniczna, więc tak.
- Alex White
Pon Sty 27, 2014 5:36 pm
Które konta: Alex i Davina
Termin: do końca tego tygodnia
Powód: kłopoty z komputerem
Termin: do końca tego tygodnia
Powód: kłopoty z komputerem
- Rose Madder
Sro Sty 29, 2014 9:27 pm
Które konta: Rose
Termin: do 12.02
Powód: wyczerpanie internetu :< został mi jeszcze pakiet nocny, który trwa od 1 do 7 rano, więc możliwe, że przed szkołą będę wpadać rano. Także nie znikam całkowicie, aczkolwiek w dzień mnie tu nie zobaczycie :<
Termin: do 12.02
Powód: wyczerpanie internetu :< został mi jeszcze pakiet nocny, który trwa od 1 do 7 rano, więc możliwe, że przed szkołą będę wpadać rano. Także nie znikam całkowicie, aczkolwiek w dzień mnie tu nie zobaczycie :<
- Alodia Mirabile
Sro Sty 29, 2014 9:41 pm
Które konta: To, znowu
Termin: Nieokreślony. Usuwać nie chcę, a mogę wrócić nawet jutro, nawet za miesiąc
Powód: Szkoła, matura, grypa, wyjazdy, przyjazny, alkohole, narkotyki, seks... no, takie tam
Termin: Nieokreślony. Usuwać nie chcę, a mogę wrócić nawet jutro, nawet za miesiąc
Powód: Szkoła, matura, grypa, wyjazdy, przyjazny, alkohole, narkotyki, seks... no, takie tam
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: