Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
- Syriusz Black
Re: Nieobecności i odejścia
Pią Paź 04, 2013 5:13 pm
Które konta: Syriusz Black
Termin: w sumie w tygodniu. pon-pt
Powód: Ogólnie chodzi o to, że w tygodniu mam zajęcia na uczelni i nieraz nie mam możliwości wejść na forum ze względu na naukę. Jednakże postaram się pojawiać, jak najczęściej.
Termin: w sumie w tygodniu. pon-pt
Powód: Ogólnie chodzi o to, że w tygodniu mam zajęcia na uczelni i nieraz nie mam możliwości wejść na forum ze względu na naukę. Jednakże postaram się pojawiać, jak najczęściej.
- Caroline Rockers
Czw Paź 10, 2013 7:05 pm
Które konta: Caroline Rockers, Lily Evans, Charles Myrnin Hucksberry.
Termin: Pół dnia 12.10.13 r.
Powód: Jadę do Wrocławia i pewnie nie będzie mnie całą noc w domu, także wiadomo.
W razie jakiś kłopotów / pytań etc. zgłaszajcie się do Jamesa, Sahira lub do April. Oni z pewnością Wam pomogą, jeśli chodzi o sprawy administracyjne, czy coś w ten deseń.
Termin: Pół dnia 12.10.13 r.
Powód: Jadę do Wrocławia i pewnie nie będzie mnie całą noc w domu, także wiadomo.
W razie jakiś kłopotów / pytań etc. zgłaszajcie się do Jamesa, Sahira lub do April. Oni z pewnością Wam pomogą, jeśli chodzi o sprawy administracyjne, czy coś w ten deseń.
- James Potter
Pon Paź 14, 2013 7:29 pm
Które konta: James Potter
Termin: 15-16 październik
Powód: wyjazd, internet tylko w telefonie, więc odpisywać raczej nie będę miała jak
Termin: 15-16 październik
Powód: wyjazd, internet tylko w telefonie, więc odpisywać raczej nie będę miała jak
- April Ryan
Pon Paź 14, 2013 7:42 pm
Które konta: Ryan, Erin.
Termin: głównie jutrzejszy dzień, może jeszcze środa.
Powód: w skrócie - wysyp szkoły na twarz. A poza tym mały zjazd rodzinny. Na forum pewnie wbiję dla obczajenia sytuacji, ale nie odpiszę, bo po prostu nie mam na to czasu.
Termin: głównie jutrzejszy dzień, może jeszcze środa.
Powód: w skrócie - wysyp szkoły na twarz. A poza tym mały zjazd rodzinny. Na forum pewnie wbiję dla obczajenia sytuacji, ale nie odpiszę, bo po prostu nie mam na to czasu.
- Catherine Montogomery
Sro Paź 16, 2013 12:38 pm
Które konta: Catherine Montogomery
Termin: 28.10 - 22.11
Powód: Wyjazd na kurs - szkoła zawodowa - będę dostępna tylko w weekendy.
Termin: 28.10 - 22.11
Powód: Wyjazd na kurs - szkoła zawodowa - będę dostępna tylko w weekendy.
- Caroline Rockers
Nie Paź 20, 2013 12:31 pm
Które konta: Wszystkie, które do mnie należą. Wiadomo.
Termin: Właściwie już od czwartku jakoś mam szlaban, który ma... różne oblicza. Wczoraj nie byłam w ogóle, dzisiaj nie wiem ile będę, a dalej to zależy...
Mam nadzieję, że szybko się poprawi sytuacja.
Powód: Podobno moje oceny - tak jak zawsze, ojciec sobie ubzdurał, że jak założy mi hasła na wszystkie urządzenia, pozbawi internetu i tak dalej, to będę mieć lepsze stopnie, gdyż pomoże mi to w nauce.
Także więc wybaczcie mi, to nie zależy ode mnie - w kwestii jakichkolwiek pytań, żądań, uwag i tak dalej kierujcie do reszty administracji, bądź do innych userów. Nie wątpię, że Wam pomogą ^^
Termin: Właściwie już od czwartku jakoś mam szlaban, który ma... różne oblicza. Wczoraj nie byłam w ogóle, dzisiaj nie wiem ile będę, a dalej to zależy...
Mam nadzieję, że szybko się poprawi sytuacja.
Powód: Podobno moje oceny - tak jak zawsze, ojciec sobie ubzdurał, że jak założy mi hasła na wszystkie urządzenia, pozbawi internetu i tak dalej, to będę mieć lepsze stopnie, gdyż pomoże mi to w nauce.
Także więc wybaczcie mi, to nie zależy ode mnie - w kwestii jakichkolwiek pytań, żądań, uwag i tak dalej kierujcie do reszty administracji, bądź do innych userów. Nie wątpię, że Wam pomogą ^^
- Go??
Pon Paź 21, 2013 11:39 pm
Które konta: Cathrine Black
Termin: Nie znam terminu dokładnego, ale ( na GG jestem na niewidoku)
Powód: Niedługo zajęcia mam + chora jestem znowu x.x
Termin: Nie znam terminu dokładnego, ale ( na GG jestem na niewidoku)
Powód: Niedługo zajęcia mam + chora jestem znowu x.x
- James Potter
Czw Paź 24, 2013 8:18 pm
Które konta:James Potter
Termin: od kiedy zniknęłam do 26.10
Powód: szkoła i oczywiście rodzice, którzy mieli jakoś gorszy humor i dali szlaban. xdd
Termin: od kiedy zniknęłam do 26.10
Powód: szkoła i oczywiście rodzice, którzy mieli jakoś gorszy humor i dali szlaban. xdd
- Rabastan Lestrange
Pią Paź 25, 2013 4:32 pm
Które konta: Rab i Dora
Termin: bliżej nieokreślona przyszłość.
Powód: usiłuję ogarnąć swoje życie i średnio mi to wychodzi, wybaczcie.
Termin: bliżej nieokreślona przyszłość.
Powód: usiłuję ogarnąć swoje życie i średnio mi to wychodzi, wybaczcie.
- Caroline Rockers
Pią Lis 08, 2013 1:39 pm
Które konta: Moje etc.
Termin: 9-10 Listopada
Powód: Konwent B.A.K.A :o Jak coś będę w niedzielę pod wieczór ^^
Jeśli ktoś również się wybiera to być może się spotkamy na miejscu ;)
Termin: 9-10 Listopada
Powód: Konwent B.A.K.A :o Jak coś będę w niedzielę pod wieczór ^^
Jeśli ktoś również się wybiera to być może się spotkamy na miejscu ;)
- Alodia Mirabile
Sob Lis 09, 2013 11:44 am
Które konta: To
Termin: Do wtorku? Albo i środy
Powód: Gwałcę małe dzieci
Termin: Do wtorku? Albo i środy
Powód: Gwałcę małe dzieci
- Erin Potter
Sob Lis 16, 2013 10:05 am
Które konta: Rin i Ryan.
Termin: no złożył się na cały tydzień. Ale już chyba (?) okej.
Powód: nawał szkoły na ry... twarz. ;_;
Termin: no złożył się na cały tydzień. Ale już chyba (?) okej.
Powód: nawał szkoły na ry... twarz. ;_;
- Alodia Mirabile
Sob Lis 16, 2013 8:21 pm
Które konta: To
Termin: Może nawet do końca roku, może nawet do matury, ale będę zaglądać, żeby odpisywać regularnie i nie wypaść z obiegu jako jedna z zielonych
Powód: Sprawy osobiste, rodzinne, miłosne, szkolne, maturalne, czuję się jednocześnie wypełniona pozytywną energią, którą chcę spożytkować dobrze na naukę i dostanie się na dobre studia, a jednocześnie jak gówno wyzute ze swojej gównowatości :< no, tak wyszło
Termin: Może nawet do końca roku, może nawet do matury, ale będę zaglądać, żeby odpisywać regularnie i nie wypaść z obiegu jako jedna z zielonych
Powód: Sprawy osobiste, rodzinne, miłosne, szkolne, maturalne, czuję się jednocześnie wypełniona pozytywną energią, którą chcę spożytkować dobrze na naukę i dostanie się na dobre studia, a jednocześnie jak gówno wyzute ze swojej gównowatości :< no, tak wyszło
- Rabastan Lestrange
Pon Lis 18, 2013 8:55 pm
Które konta: Rab i Dora.
Termin: Cały wtorek i pewnie również środa. Planuję wrócić do życia w czwartek.
Powód: Rabarbar wybiera się jutro z Krakowa do Warszawy żeby śpiewać głośno wszystkie piosenki Bastille. Wróci w nocy i ambitnie wybiera się w środę na zajęcia (które trwają tylko od 8 do 18). Tak więc trzymajcie mocno kciuki.
Termin: Cały wtorek i pewnie również środa. Planuję wrócić do życia w czwartek.
Powód: Rabarbar wybiera się jutro z Krakowa do Warszawy żeby śpiewać głośno wszystkie piosenki Bastille. Wróci w nocy i ambitnie wybiera się w środę na zajęcia (które trwają tylko od 8 do 18). Tak więc trzymajcie mocno kciuki.
- Caroline Rockers
Sob Lis 30, 2013 2:28 pm
Które konta: Moje wszystkie.
Termin: Od dzisiaj do jutra.
Powód: Andrzejki, czas w końcu wyjść na dłużej do ludzi.
Termin: Od dzisiaj do jutra.
Powód: Andrzejki, czas w końcu wyjść na dłużej do ludzi.
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: