- Giotto Nero
Lars - Krukinho Gionsona
Sob Cze 06, 2015 10:28 am
Kruk bardzo podobny do swojego właściciela, wiecznie poza dormitorium, lata jako wolny strzelec, ma tendencje do bycia wrednym, jedynie wobec swojego właściciela jest bezwzględnie posłuszny.
Listy odbieram od: Kruka
- Mistrz Gry
Re: Lars - Krukinho Gionsona
Nie Paź 04, 2015 9:50 pm
Nadawca: Tajemnicza wielbicielka.
Treść: Proszę, zejdź kiedyś bez koszuli do Pokoju Wspólnego. Nawet Merlin twierdzi, że to grzech chować takie cudowne ciało sportowca. Będę czekać na ten dzień z utęsknieniem! Esmeralda mi prawie wywróżyła z dłoni, że moje marzenie się spełni wkrótce. Jestem pewna, że chodzi właśnie o to.
Treść: Proszę, zejdź kiedyś bez koszuli do Pokoju Wspólnego. Nawet Merlin twierdzi, że to grzech chować takie cudowne ciało sportowca. Będę czekać na ten dzień z utęsknieniem! Esmeralda mi prawie wywróżyła z dłoni, że moje marzenie się spełni wkrótce. Jestem pewna, że chodzi właśnie o to.
- Mistrz Gry
Nie Paź 04, 2015 9:53 pm
Nadawca: Nie zgadniesz.
Treść: Nero, jeśli Ty i Twój młodszy brat się nad sobą nie zastanowicie to przysięgamy, że Cruciatus to będzie nic przy tym, co dla Was przygotujemy. Miej się na baczności i nie przynoś hańby dumnemu domu Slytherina. Najlepiej to skup się na treningach zamiast doprowadzać się do stanu godnego pożałowania na szkolnych błoniach.
Miej oczy szeroko otwarte.
Treść: Nero, jeśli Ty i Twój młodszy brat się nad sobą nie zastanowicie to przysięgamy, że Cruciatus to będzie nic przy tym, co dla Was przygotujemy. Miej się na baczności i nie przynoś hańby dumnemu domu Slytherina. Najlepiej to skup się na treningach zamiast doprowadzać się do stanu godnego pożałowania na szkolnych błoniach.
Miej oczy szeroko otwarte.
- Mistrz Gry
Nie Paź 04, 2015 10:04 pm
Nadawca: Angelina Nero.
Treść: Kochany synku!
Wiosna już zawitała w Anglii i z całą pewnością przydałoby Ci się kilka wiosennych par majtek. Nic się nie martw! Mama o Tobie pamięta i wszystko jest ładnie zapakowane w paczce, którą otrzymasz z tym listem. Oprócz tego znajdują się tam ciastka, które tak uwielbiasz! No i para skarpetek, która sama się zwija - nie zapomnij jednak by je systematycznie zostawiać skrzatom szkolnym do prania! Bardzo się o Ciebie martwię, mam nadzieję, że zachowujesz się odpowiednio i nie sprawiasz żadnych problemów wychowawczych.
Całuski,
Mama.
[Do listu została przywiązana paczka w której Giotto znalazł kilka par majtek, parę skarpetek w kafle i ciastka zapakowane w papier]
Treść: Kochany synku!
Wiosna już zawitała w Anglii i z całą pewnością przydałoby Ci się kilka wiosennych par majtek. Nic się nie martw! Mama o Tobie pamięta i wszystko jest ładnie zapakowane w paczce, którą otrzymasz z tym listem. Oprócz tego znajdują się tam ciastka, które tak uwielbiasz! No i para skarpetek, która sama się zwija - nie zapomnij jednak by je systematycznie zostawiać skrzatom szkolnym do prania! Bardzo się o Ciebie martwię, mam nadzieję, że zachowujesz się odpowiednio i nie sprawiasz żadnych problemów wychowawczych.
Całuski,
Mama.
[Do listu została przywiązana paczka w której Giotto znalazł kilka par majtek, parę skarpetek w kafle i ciastka zapakowane w papier]
- Mistrz Gry
Sob Wrz 03, 2016 9:47 pm
~ na pergaminie znajdują się ślady czekolady
Panie Nero!
W związku z Dniami Kariery zapraszam do swojego stoiska w Wielkiej Sali. Ciekaw jestem Pana planów na przyszłość.
Horacy Slughorn
W związku z Dniami Kariery zapraszam do swojego stoiska w Wielkiej Sali. Ciekaw jestem Pana planów na przyszłość.
Horacy Slughorn
- Mistrz Gry
Pią Lut 10, 2017 3:23 am
[Do Giotto przyleciało kilka sów z jego zamówieniami. Jedna paczka zawierała szatę, druga buty, trzecia biżuterię, czwarta piersiówkę. Oprócz tego przy każdej była karteczka z podziękowaniami za dokonanie zakupów. Loga firm się poruszały]
- Mistrz Gry
Pią Lut 10, 2017 3:30 am
[Do Giotto została tajemniczo dostarczona paczka a w niej dwie zmniejszone butelki tequili o pojemności 700 ml]
- Mistrz Gry
Nie Maj 07, 2017 1:08 am
[oprócz listu do nóżki kruka Giotto była przywiązana niewielka paczuszka]
Nadawca: Giotto Nero
Treść:
Maska znajduje się w środku. Tak jak było mówione, 10 galeonów z wszystkimi warunkami, jakie znajdzie Pan w paczce przy masce. Proszę o nich pamiętać. List ulegnie zniszczeniu po przeczytaniu.
B. & B.
Nadawca: Giotto Nero
Treść:
Maska znajduje się w środku. Tak jak było mówione, 10 galeonów z wszystkimi warunkami, jakie znajdzie Pan w paczce przy masce. Proszę o nich pamiętać. List ulegnie zniszczeniu po przeczytaniu.
B. & B.
- Mistrz Gry
Pon Lut 12, 2018 12:37 am
[Do Giotto przyszedł list, a w nim znajdował się kupon na 3 darmowe rzeczy z wybranego sklepu na ulicy Pokątnej. Oprócz tego był także mały liścik]
Dzięki za przysługę, stary. Nigdy ci tego nie zapomnę
Dzięki za przysługę, stary. Nigdy ci tego nie zapomnę
Pozwolenia na tym forum: