- Caroline Rockers
Loteria Grudzień
Czw Gru 04, 2014 4:12 pm
Oto przed państwem kolejna prosto z administratorskiego pieca loteria tym razem na mroźny grudzień! W związku z tym, że zbliża się przez wszystkich wyczekiwany Event Disneyowski, loteria ta będzie z nim mocno związana. Bo nie dość, że w ogóle sama idea to jeszcze i nagrody, które przydadzą się w tym wielkim wydarzeniu! Oto więc kilka kroków, o co będzie tutaj chodziło:
1. Ktoś wyzywa mnie na zgadywankę!
2. Ja podaję jakiś fragmencik, a ten ktoś musi zgadnąć, co to, skąd to i kto to mówi.
3. Wybieram mu nagrodę, którą otrzymuje!
4. Jeśli nie zgadnie to będzie musiał sobie odjąć jedną fasolkę!
Lista Nagród:
1. Ktoś wyzywa mnie na zgadywankę!
2. Ja podaję jakiś fragmencik, a ten ktoś musi zgadnąć, co to, skąd to i kto to mówi.
3. Wybieram mu nagrodę, którą otrzymuje!
4. Jeśli nie zgadnie to będzie musiał sobie odjąć jedną fasolkę!
Lista Nagród:
- Eliksir Odwagi - dodaje odwagi każdemu, kto go wypije. Sprawia, że nie ma takiej siły, która zburzyłaby czyjeś poczucie własnej wartości.
[Czas działania eliksiru; cała sesja] - Magiczny Pył - sprawia, że dana postać może się unieść w powietrze, jeśli tylko uwierzy, że potrafi.
[Czas działania pyłu; 3 posty] - Zestaw Magicznych Kart - to nie jest zwykła talia, oj nie. Kiedy tylko podłoży się pod coś jedną z kart, ona po 5 sekundach wybucha!
[Ilość kart w talii; 5] - Złoty Widelczyk - pozwala na oświecenie drogi pod wodą, a przy tym ochrania przed atakiem morskich stworzeń.
[Czas działania widelczyka; 2 posty] - Magiczna Filiżanka - pozwala ujrzeć to, czego szukamy, a jeśli ktoś wypije z niej herbatę odzyska wszystkie stracone Punkty Życia.
[Czas działania filiżanki; 4 wypite herbatki] - Zatrute Jabłko - z zewnątrz wygląda pozornie; wręcz prosi się o to, by wziąć jego kęs! Jednak wypełniony jest trucizną, która sprawia, że ten kto weźmie chociaż kęs zaczyna być coraz słabszy, aż w końcu umiera.
[Czas działania; 6 postów, po którym dana postać umiera]
- Zordon Reid
Re: Loteria Grudzień
Czw Gru 04, 2014 4:37 pm
DAWAJ MI TĄ TU ZGADYWANKĘ!
(ej a można wielokrotnie brać udział?)
- Caroline Rockers
Czw Gru 04, 2014 6:54 pm
Zordon - "Mówią żeś człowieka syn. Nie poddawaj się i idź. Czeka Ciebie świat, a w nim przyjdzie Ci człowiekiem kiedyś być."
Dorcas - "Na ustach tych, co sławią go niech dzwonią dzwony złote dziś! Całe zło umie zwalczyć bo, taki chłop ze stali stale trafia sto na sto."
Dorcas - "Na ustach tych, co sławią go niech dzwonią dzwony złote dziś! Całe zło umie zwalczyć bo, taki chłop ze stali stale trafia sto na sto."
- Zordon Reid
Czw Gru 04, 2014 6:56 pm
hehe, na początku myślałam, że mój brat niedźwiedź, ale nieee to TARZAN, joł
Magiczny pył, pragnę <3
Magiczny pył, pragnę <3
- Caroline Rockers
Czw Gru 04, 2014 6:57 pm
Zordziu kochany, ja wybieram nagrodę! A otrzymujesz...
Eliksir Odwagi!
Eliksir Odwagi!
- Caroline Rockers
Czw Gru 04, 2014 7:04 pm
Elizabeth - "Uwierz mi, że bez tchu chłopcy będą padać do Twych stóp. Będziesz kroczyć w tej fryzurze - cud."
- Caroline Rockers
Czw Gru 04, 2014 7:09 pm
Dorcas, więcej konkretów! Co to i kogo autorstwa Te słowa? Nanana.
- Caroline Rockers
Czw Gru 04, 2014 7:12 pm
Elizabeth, to samo. Więcej konkretów! Czyje są te słowa, etc.?
- Caroline Rockers
Czw Gru 04, 2014 7:13 pm
Dorcas...psujesz zabawę .-. Ale dobra, już masz. .-.
Daję Ci...Magiczną Filiżankę!
A teraz serio - nie wstawiać filmików ani nic na przyszłość, tylko pisemnie.
Daję Ci...Magiczną Filiżankę!
A teraz serio - nie wstawiać filmików ani nic na przyszłość, tylko pisemnie.
- Dorcas Meadowes
Czw Gru 04, 2014 7:14 pm
Wybacz :< Nie wiedziałam, która to muza 3 Ale wiedziałam, który moment filmu! xD
Pozwolenia na tym forum: