Strona 1 z 2 • 1, 2
- Liam Kicket
Jak się dzisiaj czujesz?
Sro Sty 17, 2018 6:36 am
Bardzo przyjemna zabawa. Wstawiamy gify opisujące nasze aktualne samopoczucie.
O nie, jest dopiero wpół do piątku. Gdzie jest piątek. Boję się. Dlaczego jest dopiero środa. Dajcie mi wyspanie się.
O nie, jest dopiero wpół do piątku. Gdzie jest piątek. Boję się. Dlaczego jest dopiero środa. Dajcie mi wyspanie się.
- Charles Myrnin Hucksberry
Re: Jak się dzisiaj czujesz?
Czw Sty 18, 2018 3:08 am
Ten tydzień to tragedia. Miałam zrobić rzeczy na forum, ale nie, bo studia. Co zrobić, tak ciężko. AAAAAAAAA.
- Caroline Rockers
Pon Mar 12, 2018 5:56 pm
Właśnie wróciłam do domu i szukam inspiracji by zrobić coś produktywnego. Ktoś coś?
- Caroline Rockers
Pią Sie 24, 2018 4:14 am
Czas odkopać ten temat. To będzie od razu temat mówiący o stanie mojej weny, mojego ogaru, whatever. Wy też możecie.
Jak się czuję? Teraz?
Powinnam spać. A napisałam posta. W sensie uzupełniłam posta. Z lipca. Z egzaminu z teleportacji. Bo złapałam wenę. Na Rockers. CO JEST ZE MNĄ NIE TAK? Ogólnie mam jeszcze... jeden post na Rockers. Jeden na Lily. Z jeden na MG. Muszę zacząć tydzień fabularny. Dzisiaj. Na innych forach mam 3-4 posty plus list. Bo jestem chora.
Niech mnie ktoś przytuli i da mi w twarz.
Proszę.
Tak się czuję.
Jak się czuję? Teraz?
Powinnam spać. A napisałam posta. W sensie uzupełniłam posta. Z lipca. Z egzaminu z teleportacji. Bo złapałam wenę. Na Rockers. CO JEST ZE MNĄ NIE TAK? Ogólnie mam jeszcze... jeden post na Rockers. Jeden na Lily. Z jeden na MG. Muszę zacząć tydzień fabularny. Dzisiaj. Na innych forach mam 3-4 posty plus list. Bo jestem chora.
Niech mnie ktoś przytuli i da mi w twarz.
Proszę.
Tak się czuję.
- Cheyenne Collins
Pią Sie 24, 2018 11:12 am
Ja się chwilowo nie czuję.
Trzy dni szkolenia jednostki na baristę wymyły ze mnie resztki człowieczeństwa.
Weny. Motywacji. Chęci do jedzenia.
Gdzieś w podziemiach podświadomości tli się jakiś płomyk wiary, że skończę pisać kartę, machnę kilka postów, posprzątam w pokoju, póki nie trzeba usuwać brudów młotami pneumatycznymi. Nadzieja umiera ostatnia.
No już się biorę do roboty.
Już.
- Katya Zamolodchikova
Pią Sie 24, 2018 12:14 pm
Ja jak zwykle bananas. Powinnam robić coś konkretnego a siedzę i czytam o aniele Sandalfonie wcierając krem w twarz.
- Caroline Rockers
Nie Sie 26, 2018 7:57 pm
To jest trudny dzień z pewnych powodów. Z różnych powodów. Z jednej strony mam wrażenie jakby bolało mnie serce, z drugiej się uśmiecham. Boli mnie też brzuch, bo kobiece sprawy, ale są też cudowni ludzie. Tutaj. Na forum. Świadomość, że wracają dodaje mi sił. Lubię to. Trochę powspominałam i to nie było do końca fajne, bo emocje, zwłaszcza takie, są trudne, ale zrozumiałam jak wiele się zmieniło od pewnego czasu. Cieszy mnie to.
Jestem miszmaszem. Heja.
- Vos Heeren
Wto Sie 28, 2018 8:17 pm
TAK się czuje. Czemu? Bo jutro mam poprawkę z biologii i jestem tak zestresowana, że mam ochotę napchać się pizzą i schować pod wanną do końca świata... Umrę na tej sali, a potem ożyje i umrę jeszcze raz....
- Vos Heeren
Sro Sie 29, 2018 5:19 pm
Poprawka zdana, Asmi wygrywa po raz kolejny
- Caroline Rockers
Czw Sie 30, 2018 12:52 am
Okey. Dzisiaj czuję się jakbym była listą takich zadań do wykonania. Coś się w końcu ruszyło, choć posta żadnego nie tknęłam. Szkoda, ale nic straconego. Żebyście widzieli jak to u mnie wygląda, wstawię listę. Bo czuję się... jak ta lista. Może was zainspiruję. To tylko kwestie fabularne moich kochanych postaci. Polecam, od razu można sobie bardziej to wszystko poukładać w głowie.
Caroline Rockers:
☐ Rozpoczęcie jakiegoś wątku, żeby się ruszyć tą postacią, a potem zacząć realizować jej cele (zapraszam jak coś).
☐ Odwiedziny u chorego ojca, rozmowa z panią matką (przydałby się ewentualnie ktoś do poprowadzenia).
☐ Ogarnięcie w końcu stażu dla tej dzikiej baby.
☐ Znalezienie osoby, co w myślodsiewni poprowadzi mi sprawę rozprawy w Ministerstwie, wraz z takimi osobami jak Sahir Nailah i jakimiś NPCami (chodzi o domknięcie sprawy błoni, definitywnie, za sporo nerwów mnie to kosztowało by tak to pod koniec zostawić 3).
Charles Myrnin Hucksberry:
☒ Sesja z Queishą, czekam na odpis, dlatego krzyżyk.
☒ Sesja z Minerwą, coraz bardziej wątpię, że doczekam się odpisu
[*].
☐ Ogarnięcie wątku z klątwą, wymyślenie czegoś, co dalej i tak dalej.
☐ Kwestia potencjalnych badań, podróży, pracy naukowej, ruszyć się coś z tym.
Lily Evans:
☐ Odpisanie Jamesowi, takie tam smutki-niewidki.
☐ Ruszenie sprawy ze stażem, ale to poczekam na Bezę i zobaczymy dalej.
☐ Korespondencja z nauczycielami, w tym najbardziej z profesorem Slughornem.
☐ Odwiedzanie Hagrida i zamku, spotkanie się z resztą znajomych, w tym chociażby z Remusem.
☐ Może jakiś nowy wątek niedługo.
☒ Zakończenie wizyty w parku rozrywki, czekam na odpis Severusa.
Sharon Gallagher:
☐ Możliwe pojawienie się na Halloween w Wielkiej Sali.
☐ Ogarnięcie jak to z klubami, czy będzie chodzić i jakieś ogólne punkty zaczepienia.
☐ Rozegranie jakiegoś znęcania się, cokolwiek, większe ruszenie tej postaci do przodu.
☐ Wpisy w pamiętniczku, wzdychanie do Gilderoya i Cirila mocno.
Reine Delaunay:
☐ Ruszenie tą postacią, nawiązanie kontaktów, powrót być może do starych kontaktów.
☐ Ogarnięcie poszukiwań również na forum.
☒ Czekanie na odpis Seniora.
Abel Attaway:
☒ Czekanie na odpis Radu.
☐ Nawiązanie kontaktów, ogarnięcie tego gadania ze smokami i tak dalej.
- Vos Heeren
Czw Sie 30, 2018 7:28 am
Włos (ja) pomylił godziny egzaminu i jest 2h za wcześnie... Aktualnie czeka na kawę w maku :/
- Vakel B. Bułhakow
Czw Sie 30, 2018 11:44 pm
Średnio, bo musiałam robić rzeczy i się nie wyrobiłam z postkami, ale skoro tak to posiedzę do rana. Już za dużo zwlekam, a nie chcę przeciągać starych spraw.
- Sharon Gallagher
Sro Wrz 05, 2018 2:30 am
Przeglądam gify z Sharon i kocham je na nowo. Walnęłam w końcu biednemu Pottcie posta, a do tego Sharon poszła na Halloween. Jest progres, od razu mi lepiej. A i w tle leci mi Aqua - Barbie Girl. Idealnie.
- Reina Q Zabini
Sro Wrz 12, 2018 11:13 am
feelin' fabulous
gniot oddany, wolność jeszcze przez parę tygodni. <3
- Caroline Rockers
Wto Paź 16, 2018 10:29 pm
Czuję się dzisiaj mega produktywna. Walnęłam skrócone opisy rodów od A do L, do tego trochę poużywałam mózgu, tłumaczę artykuły o DNA z angielskiego na polski i jutro zamierzam posprzątać. A i spotkałam się z moją cenną znajomą i było fajnie, więc mam nadzieję, że nadal będzie fajnie, choć się nażarłam jak świnia.
Może walnę kilka postów?
Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: