Strona 1 z 2 • 1, 2
- Mistrz Gry
Kim ja jestem? [zakończone]
Pon Gru 12, 2016 4:29 pm
Kim ja jestem?
I dla uczniów i dla dorosłych. Chętne duchy mogą służyć jako postacie "urozmaicające" (je zapraszam na PW bez konieczności zapisywania się).
Limit: Nie ma żadnego.
Data rozpoczęcia: 27-28 czerwca (fabularnego oczywiście).
Warunki: Chęć pisania czegoś nietypowego, konsultowanie się w nagłych przypadkach z Mistrzem Gry, zakończenie lub zawieszenie dotychczasowych sesji, kreatywność, trzymanie się realiów pomimo możliwych trudności.
Muzyka: https://www.youtube.com/watch?v=g_72RkQV25Y.
Treść: Profesor Slughorn uwielbia eksperymentować z różnymi eliksirami w wolnym czasie, kiedy nie myśli o Klubu Ślimaka, swoich pupilach i planach na najbliższe dni. Ostatnimi czasy dość głośno wśród mistrzów eliksirów zrobiło się o eliksirze... zmieniającym płeć. Dokładnie. Czarodzieje i czarownice z kilku państw zastanawiają się czy jest to w ogóle możliwe, jak to przebiega, jaki ma wpływ na zachowanie, zwyczaje i, co chyba najważniejsze, jak długo utrzymuje się ten "efekt". Nieco zrezygnowany nauczyciel Eliksirów niepewny swoich wyników, nie zabezpieczył swojego kociołka, co wykorzystały pewne osoby. Jakie? Ich tożsamość jest nieznana. Tak samo jak to, co zrobiły z tym eliksirem. Istnieją pogłoski o wysłaniu części z nich sowią pocztą do przypadkowych (lub też nie) czarodziejów z informacją o całkiem innych właściwościach tej mikstury. Co z resztą i czy to w ogóle prawda? Nie wiadomo, bo jak to zwykle bywa, nikt nic nie wie.
Dodatkowe informacje: Wszelkie instrukcje początkowe zostaną Wam wysłane na PW, łącznie z propozycjami na możliwe sesje - dotyczy to zarówno Hogwartu jak i miejsc poza nim.
[zapisy otwarte - zbieram ekipę]
I dla uczniów i dla dorosłych. Chętne duchy mogą służyć jako postacie "urozmaicające" (je zapraszam na PW bez konieczności zapisywania się).
Limit: Nie ma żadnego.
Data rozpoczęcia: 27-28 czerwca (fabularnego oczywiście).
Warunki: Chęć pisania czegoś nietypowego, konsultowanie się w nagłych przypadkach z Mistrzem Gry, zakończenie lub zawieszenie dotychczasowych sesji, kreatywność, trzymanie się realiów pomimo możliwych trudności.
Muzyka: https://www.youtube.com/watch?v=g_72RkQV25Y.
Treść: Profesor Slughorn uwielbia eksperymentować z różnymi eliksirami w wolnym czasie, kiedy nie myśli o Klubu Ślimaka, swoich pupilach i planach na najbliższe dni. Ostatnimi czasy dość głośno wśród mistrzów eliksirów zrobiło się o eliksirze... zmieniającym płeć. Dokładnie. Czarodzieje i czarownice z kilku państw zastanawiają się czy jest to w ogóle możliwe, jak to przebiega, jaki ma wpływ na zachowanie, zwyczaje i, co chyba najważniejsze, jak długo utrzymuje się ten "efekt". Nieco zrezygnowany nauczyciel Eliksirów niepewny swoich wyników, nie zabezpieczył swojego kociołka, co wykorzystały pewne osoby. Jakie? Ich tożsamość jest nieznana. Tak samo jak to, co zrobiły z tym eliksirem. Istnieją pogłoski o wysłaniu części z nich sowią pocztą do przypadkowych (lub też nie) czarodziejów z informacją o całkiem innych właściwościach tej mikstury. Co z resztą i czy to w ogóle prawda? Nie wiadomo, bo jak to zwykle bywa, nikt nic nie wie.
Dodatkowe informacje: Wszelkie instrukcje początkowe zostaną Wam wysłane na PW, łącznie z propozycjami na możliwe sesje - dotyczy to zarówno Hogwartu jak i miejsc poza nim.
[zapisy otwarte - zbieram ekipę]
- Simon Jordan
Re: Kim ja jestem? [zakończone]
Nie Gru 18, 2016 4:44 pm
No to ja chcę, Simon trochę musi pożyć w świecie Hogwartu! :)
- Caroline Rockers
Pon Gru 19, 2016 3:32 am
TAAAAAAAAK.
Idę.
Będzie śmiesznie.
Idę.
Będzie śmiesznie.
- Julie Blishwick
Pon Gru 19, 2016 9:04 pm
Zapisuję Julie, a co xD
I Jęcząca Marta - wiadomo chętnie pomoże :D
I Jęcząca Marta - wiadomo chętnie pomoże :D
- Severus Snape
Nie Gru 25, 2016 6:37 pm
Jak eliksiry to muszę być i ja!
- Nathalie Powell
Czw Gru 29, 2016 6:41 pm
ZGŁASZAM SIĘ, a co mi tam szkodzi?
Trzeba trochę zaszaleć, bo mało tej Powell w świecie...
Trzeba trochę zaszaleć, bo mało tej Powell w świecie...
- Lynette Nott
Wto Sty 03, 2017 4:03 pm
Nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam opis, ale chętnie wprowadziłabym postać w grę.
- James Potter
Czw Sty 05, 2017 11:49 am
Jak Evans idzie to muszę być i ja ;>
- Vilia Edwards
Sro Sty 11, 2017 7:15 am
PISZĘ SIĘ NA TO. (I mam propozycję dla MG )
- Rudolf Lestrange
Pią Sty 13, 2017 10:22 pm
Zgłaszam Rudolfa i Alistaire'a, ahoj!
- Charles Myrnin Hucksberry
Sob Sty 14, 2017 3:24 am
Dobra, idę, będę najwyżej płakusiał.
Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: