- Mistrz Gry
Halloweenowa niespodzianka od MG
Pon Paź 31, 2016 4:53 pm
Zaintrygowani? Mam nadzieję! Tylko dzisiaj do godzin nocnych, czyli dopóki Wasz wspaniały MG nie zaśnie, trwać będzie akcja pt. "MG Straszy"! Jest to zupełnie spontanicznie zorganizowane wydarzenie, bez większych wymagań, ale wszystko owiane tajemnicą, która zniknie wraz z napisaniem posta w tym temacie! Każdy chętny odpowiada w nim na pytanie "cukierek albo psikus" a także podaje kolor i rodzaj bielizny, którą ma lub miałaby na sobie jego postać.
Oto przykład:
Psikus. Mistrz Gry wkracza w zielonych majtkach z wielką dynią i nocną tiarą w bananki.
Oto przykład:
Psikus. Mistrz Gry wkracza w zielonych majtkach z wielką dynią i nocną tiarą w bananki.
- Liv Mendez
Re: Halloweenowa niespodzianka od MG
Pon Paź 31, 2016 5:12 pm
Psikus. Liv Mendez chodzi w czarnych majtkach w różowe grochy i czarnym koronkowym staniku.
Nie wiem o co chodzi, ale pisze
Nie wiem o co chodzi, ale pisze
- Severus Snape
Pon Paź 31, 2016 5:30 pm
A ja chcę cukierek! I Snape ma na sobie czarne bokserki w urocze węże, jak na prawdziwego ślizgona przystało, a co.
- Pamela Winston
Pon Paź 31, 2016 8:10 pm
Psikus oczywiście!
A bielizna cudowna - różowe majteczki w czarne nietoperki i stanik do kompletu o odwrotnie rozmieszczonych kolorach.
A bielizna cudowna - różowe majteczki w czarne nietoperki i stanik do kompletu o odwrotnie rozmieszczonych kolorach.
- Pomona Sprout
Pon Paź 31, 2016 8:41 pm
Cukierek. Profesor Pomona nosi zgrabne, brzoskiwiniowe figi i zielony gorsecik w drobne listki.
- Rubeus Hagrid
Pon Paź 31, 2016 8:43 pm
Psikus! Rubeusek wciągnął na kuper wielkie granatowe bokserki w śliczne, różowe gekony.
- Vilia Edwards
Pon Paź 31, 2016 9:13 pm
Cukierek!
Czerwone gacie i koronkowy stanik! :D
Czerwone gacie i koronkowy stanik! :D
- Riley Acquart
Pon Paź 31, 2016 9:18 pm
Psikus. A jeśli chodzi o bieliznę to Riley ma dziś czarne szorty z małą kokardką i czarny stanik. Na głowie ma dodatkowo kocie uszka.
- Gilderoy Lockhart
Pon Paź 31, 2016 10:04 pm
Cukierek tak słodki jak ja.
Noszę czarne bokserki z napisem w cudownym kolorze lilii - idealnie do mnie pasującym - "gorgeous".
Noszę czarne bokserki z napisem w cudownym kolorze lilii - idealnie do mnie pasującym - "gorgeous".
- Remus J. Lupin
Pon Paź 31, 2016 10:45 pm
PSIKUS, inaczej nie byłbym Huncwotem!
SZAŁ CIAŁ!
SZAŁ CIAŁ!
- Simon Jordan
Pon Paź 31, 2016 10:48 pm
Cukierek! Chcę cukierka! DUUUUUŻO CUKIERKÓW!!!!
Niebieskie gatki w białe gwiazdy, a co!
Niebieskie gatki w białe gwiazdy, a co!
- Mistrz Gry
Wto Lis 01, 2016 12:04 am
No i stop! Części już zostało wysłane, część otrzyma jutro!
Pozwolenia na tym forum: