- Sybilla Trelawney
Apollo
Sob Wrz 03, 2016 3:43 pm
Spis zwierzątek: Kot o imieniu Apollo
Jak wiadomo, koty odznaczają się dobrą intuicją oraz mają związek z mocami tajemnymi. Patrząc temu stworzeniu w oczy, trudno zaprzeczyć tym przypuszczeniom.
Wiadomości wysyłam przez: Apollo
Jak wiadomo, koty odznaczają się dobrą intuicją oraz mają związek z mocami tajemnymi. Patrząc temu stworzeniu w oczy, trudno zaprzeczyć tym przypuszczeniom.
Wiadomości wysyłam przez: Apollo
- Mistrz Gry
Re: Apollo
Sob Wrz 03, 2016 9:25 pm
Szanowna Panno Trelawney,
w związku z odbywającymi się w szkole Dniami Kariery zapraszam do swojego stanowiska w Wielkiej Sali. Będziemy mogli porozmawiać o postępach w nauce i planach na przyszłość.
prof. Filius Flitwick
w związku z odbywającymi się w szkole Dniami Kariery zapraszam do swojego stanowiska w Wielkiej Sali. Będziemy mogli porozmawiać o postępach w nauce i planach na przyszłość.
prof. Filius Flitwick
- Anthony Parsons
Sro Wrz 07, 2016 9:11 pm
(Naskrobane na odwrocie listu)
Znajdź sobie innych kolegów.
Bez poważania
Znajdź sobie innych kolegów.
Bez poważania
- Alice Hughes
Sro Wrz 07, 2016 9:45 pm
Droga Trelawney!
Kimkolwiek jesteś, cieszę się, że przygotowujesz się do egzaminu z wróżbiarstwa. Polecam jednak, żebyś znalazła ciekawszy obiekt badań.
Jeśli się nudzisz Pan Filch chętnie przyjmie Twoją pomoc.
Niepozdrawiam,
Alice Hughes
Kimkolwiek jesteś, cieszę się, że przygotowujesz się do egzaminu z wróżbiarstwa. Polecam jednak, żebyś znalazła ciekawszy obiekt badań.
Jeśli się nudzisz Pan Filch chętnie przyjmie Twoją pomoc.
Alice Hughes
- James van Dijk
Sro Wrz 07, 2016 10:10 pm
Notka napisana jest starannym pismem na idealnie wyciętym kawałku pergaminu. W dolnym rogu znajduje się karta wielkości znaczka pocztowego przedstawiająca liczbę 9
Panno Trelawney,
Dziękuje bardzo za Pani niezwykłą troskę o moje życie i przyszłość, myślę jednak, że nie było to konieczne. Pani Liczba Wewnętrzna podpowiada mi, że bardzo chcę Pani pomóc każdemu i czuje Pani natchnienie, proszę jednak pamiętać, żeby nie brać spraw tak dosłownie.
Zapraszam Panią kiedyś do siebie, aby wspólnie omówić wróżby i liczby.
Z poważaniem,
Profesor James van Dijk
Dziękuje bardzo za Pani niezwykłą troskę o moje życie i przyszłość, myślę jednak, że nie było to konieczne. Pani Liczba Wewnętrzna podpowiada mi, że bardzo chcę Pani pomóc każdemu i czuje Pani natchnienie, proszę jednak pamiętać, żeby nie brać spraw tak dosłownie.
Zapraszam Panią kiedyś do siebie, aby wspólnie omówić wróżby i liczby.
Z poważaniem,
Profesor James van Dijk
- David o'Connell
Pią Wrz 09, 2016 12:23 am
[List został dostarczony przez niesamowicie agresywną sowę, która domaga się odpowiedzi dziobiąc po rękach i głowie]
Bardzo poetyckie. Czy my się znamy?
Carney (David)
Bardzo poetyckie. Czy my się znamy?
Carney (David)
- David o'Connell
Pią Wrz 09, 2016 11:33 pm
[Tym razem list jest pognieciony i niepodpisany, ale charakterystycznego pisma nie da się pomylić.]
Znasz mnie? Bardzo ciekawe.
Nic nie muszę. I nie mam innej sowy. A poezja jest przereklamowana.
[Jakby przecząc treści kartkę dostarczyła duża sowa, prawdopodobnie jedna ze szkolnych.]
Znasz mnie? Bardzo ciekawe.
Nic nie muszę. I nie mam innej sowy. A poezja jest przereklamowana.
[Jakby przecząc treści kartkę dostarczyła duża sowa, prawdopodobnie jedna ze szkolnych.]
- Nauczyciele
Sro Lut 08, 2017 3:00 am
Nadawca: H. Slughorn.
Odbiorca: Sybilla Trelawney.
Treść: Droga Sybillo,
Z przyjemnością zapraszam Cię na moje przyjęcie dla wszystkich członków Klubu Ślimaka. Ostatnie w tym roku szkolnym warto dodać! Mam wielką nadzieję, że się tam pojawisz. Przyjęcie odbędzie się dzisiejszego dnia około godziny 18 w nieużywanej cieplarni numer 3. Możesz przyjść z osobą towarzyszącą. Mile widziany nietypowy strój!
Z wyrazami szacunku,
profesor Slughorn.
Odbiorca: Sybilla Trelawney.
Treść: Droga Sybillo,
Z przyjemnością zapraszam Cię na moje przyjęcie dla wszystkich członków Klubu Ślimaka. Ostatnie w tym roku szkolnym warto dodać! Mam wielką nadzieję, że się tam pojawisz. Przyjęcie odbędzie się dzisiejszego dnia około godziny 18 w nieużywanej cieplarni numer 3. Możesz przyjść z osobą towarzyszącą. Mile widziany nietypowy strój!
Z wyrazami szacunku,
profesor Slughorn.
Pozwolenia na tym forum: