Go down
Kelly McCarthy
Oczekujący
Kelly McCarthy

Ginger i Sue Empty Ginger i Sue

Pon Wrz 21, 2015 8:41 am
Spis zwierzątek:
Ginger i Sue 2j0fok4
Ginger - leń nad leniami, nie wychyla się poza swoje tereny.

Ginger i Sue X1ghva
Sue - nieposłuszna, charakterna sowa. Często przeprowadza segregację listów, jedne dostarcza, drugie zjada...

Wiadomości wysyłam przez: Sue

Ostatnio zmieniony przez Kelly McCarthy dnia Pon Wrz 21, 2015 8:53 am, w całości zmieniany 1 raz
Rudolf Lestrange
Przestępczość
Rudolf Lestrange

Ginger i Sue Empty Re: Ginger i Sue

Pią Lis 20, 2015 1:56 am
Droga Kelly,
Wdzięcznym jestem za zwrot swego okrycia, jednakże rozczarowujący jest jego nieskazitelny stan – czyż ja nie mam prawa do pamiątki po Tobie? Jakkolwiek niesatysfakcjonującym jest ten fakt, doceniam Twój gest niezmiernie – dobrze wiesz, jak dłużą się noce, gdy drży się z zimna. Nawet najgęstsze futro nie jest w stanie zastąpić ciepła drugiej istoty, a Ty wiesz najlepiej, że towarzystwo węży cenię mniej, niż to lisie. Czy jakieś króliki padły już Twoją ofiarą? A może preferujesz kury?
Tobie oddany
Skurwysyn.

{atramentowy odcisk palca zdobi dolny róg pergaminu}
Rudolf Lestrange
Przestępczość
Rudolf Lestrange

Pią Lis 20, 2015 11:53 am
Droga Kelly,
Dobrze wiesz, jak ciężko mnie urazić, a Twe zainteresowanie stanowiłoby dla mojej skromnej osoby komplement. Być może udałoby Ci się rozbić tę skorupę znużenia, która zamiast sierści pokryła mą skórę, a którą tak dobrze poprzednio zniwelowałaś.
Żywię nadzieję, że Ciebie mój płaszcz ogrzał, gdy nie było mnie obok, by to uczynić. Gorąca wściekłość też bywa zbawienna, lecz ja nie zostałem nią ułaskawiony od czasu naszej schadzki. Czy dobrze spało Ci się tej nocy?
Niezmiennie Twój
Rudolf.
Rudolf Lestrange
Przestępczość
Rudolf Lestrange

Pią Lis 20, 2015 12:54 pm
Droga Kelly,
Masz rację. Nie jesteś mi nic winna, a jednak ofiarowałaś mi aż dwie (!) odpowiedzi na me pełne dociekań sowy. Czyżby gryzła Cię tęsknota?
Wspominając Cię
Rudolf.
Ezechiel Yaxley
Oczekujący
Ezechiel Yaxley

Sro Mar 09, 2016 9:52 pm
    Panno McCarthy,
    Miałem nadzieję uniknąć tego typu zabiegów, jednak chciałbym, aby nasza tajemnica takową pozostała. Zapraszam więc do swojej Bibliteki w najbliższym wolnym czasie, w celu wykonania proponowanego przeze mnie zadania.
    A przynajmniej po odbiór napoju, który pozostawiła pani za sobą.

Z poważaniem,
    Ezechiel Yaxley
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: