- Archibald Gamp
Freya
Czw Wrz 03, 2015 12:48 am
FREYA
Biała kotka rasy brytyjskiej krótkowłosej. Jej imię nie jest przypadkowe - została nazwana na cześć nordyckiej bogini, której rydwanem, według mitów, powoziły małe białe kotki. Freya jest całkowitym przeciwieństwem swojego właściciela. Jest bardzo ufna i łasi się praktycznie do każdego człowieka napotkanego na swojej drodze. Zazwyczaj to przez nią Archibald wysyła wiadomości, oczywiście tylko na terenie zamku. W innym przypadku korzysta ze szkolnych sów.
- Nauczyciele
Re: Freya
Nie Paź 04, 2015 7:50 pm
Nadawca: H. Slughorn.
Odbiorca: Archibald Gamp.
Treść: Drogi Archibaldzie,
Z przyjemnością zapraszam Cię na moje przyjęcie dla wszystkich członków Klubu Ślimaka. Mam wielką nadzieję, że się tam pojawisz! Musisz wiedzieć, iż zjawi się kilku znakomitych gości, którym koniecznie chciałbym Cię przedstawić. W końcu jesteś spokrewniony z samym Ulickiem Gampem, który był naprawdę wielkim czarodziejem - Ty zresztą również nieźle sobie radzisz. Nie daj się prosić, chłopcze. Przyjęcie odbędzie się dzisiejszego dnia w godzinach wieczornych w zabytkowej komnacie. Możesz przyjść z osobą towarzyszącą. Nie zapomnij o szacie wyjściowej!
Z wyrazami szacunku,
profesor Slughorn.
Odbiorca: Archibald Gamp.
Treść: Drogi Archibaldzie,
Z przyjemnością zapraszam Cię na moje przyjęcie dla wszystkich członków Klubu Ślimaka. Mam wielką nadzieję, że się tam pojawisz! Musisz wiedzieć, iż zjawi się kilku znakomitych gości, którym koniecznie chciałbym Cię przedstawić. W końcu jesteś spokrewniony z samym Ulickiem Gampem, który był naprawdę wielkim czarodziejem - Ty zresztą również nieźle sobie radzisz. Nie daj się prosić, chłopcze. Przyjęcie odbędzie się dzisiejszego dnia w godzinach wieczornych w zabytkowej komnacie. Możesz przyjść z osobą towarzyszącą. Nie zapomnij o szacie wyjściowej!
Z wyrazami szacunku,
profesor Slughorn.
Pozwolenia na tym forum: