- Blaise Rain
Waleczny jak jaszczomp, drapieżny jak orł.
Pią Maj 29, 2015 1:28 am
Sherisse
Inaczej - Gołomp Skurwiel, tudzież: Pierdolec, jeśli rozdrabniać się na wesołe nazwy nadawane swojemu zwierzątku przez jego właściciela.
Uwaga! Lubi srać na głowy!
- W skrócie o Sherisse:
- Sherisse w kontakcie z innymi stworzeniami:
- Kiedy słuchamy z Sherisse muzyki:
Lis
Zwierzątko nie trzymane w Hogwarcie, a hodowane nieco out of law w Zakazanym Lesie, które nawet nie ma jeszcze swojego imienia.
- Sharon Gallagher
Re: Waleczny jak jaszczomp, drapieżny jak orł.
Sro Cze 03, 2015 6:21 pm
Ja nic nie robiłam, czepiasz się mnie. nie moja wina, że ten kociołek zakołysał się i poleciał na Ciebie, a gdybyś dobrze eliksir przyrządził, to nic by Ci się nie stało. Nic Ci nie jestem winna, zostaw mnie dziwny Ślizgonie.
S.H.
S.H.
- Alice Hughes
Pią Lip 17, 2015 4:28 pm
Do listu dołączone jest czerwone, mocno już podziobane i nadjedzone jabłko. Ponieważ został on wysłany za pomocą Cecila a jego właścicielka doskonale zdaje sobie sprawę z żarłoczności swojego ptaszyska, można się jedynie domyślać czy zrobiła to celowo czy - najzwyczajniej w świecie - zapomniała, że nie powinna powierzać mu żadnego jedzenia...
Szlachetny Królu!
Zwracam Ci Twój symbol władzy. i mam nadzieję, że się nim udławisz. Nie mam pojęcia czy ta biedna sowa da radę dolecieć na planetę na której mieszkasz, liczę jednak, że wróci do mnie cała i zdrowa.
Alice Hug Melania Moore
Szlachetny Królu!
Zwracam Ci Twój symbol władzy.
- Mistrz Gry
Sob Wrz 03, 2016 9:51 pm
~ na pergaminie znajdują się ślady czekolady
Panie Rain!
W związku z Dniami Kariery zapraszam do swojego stoiska w Wielkiej Sali. Ciekaw jestem Pana planów na przyszłość.
Horacy Slughorn
P.S. Sugerowałbym zmienić dietę Pana gołębia. Najlepiej na jakiś stały pokarm...
H.Slughorn
W związku z Dniami Kariery zapraszam do swojego stoiska w Wielkiej Sali. Ciekaw jestem Pana planów na przyszłość.
Horacy Slughorn
P.S. Sugerowałbym zmienić dietę Pana gołębia. Najlepiej na jakiś stały pokarm...
H.Slughorn
- Alice Hughes
Sro Paź 26, 2016 3:49 pm
Po egzaminach będę w szklarni.
Alice
Alice
Pozwolenia na tym forum: