Go down
Blaise Rain
Oczekujący
Blaise Rain

Waleczny jak jaszczomp, drapieżny jak orł. Empty Waleczny jak jaszczomp, drapieżny jak orł.

Pią Maj 29, 2015 1:28 am
Waleczny jak jaszczomp, drapieżny jak orł. Pigeon_3_by_dawowcow
Sherisse
Inaczej - Gołomp Skurwiel, tudzież: Pierdolec, jeśli rozdrabniać się na wesołe nazwy nadawane swojemu zwierzątku przez jego właściciela.
Uwaga! Lubi srać na głowy!
W skrócie o Sherisse:
Sherisse w kontakcie z innymi stworzeniami:
Kiedy słuchamy z Sherisse muzyki:

Waleczny jak jaszczomp, drapieżny jak orł. Fox_by_White_winter_fox
Lis
Zwierzątko nie trzymane w Hogwarcie, a hodowane nieco out of law w Zakazanym Lesie, które nawet nie ma jeszcze swojego imienia.

Ostatnio zmieniony przez Blaise Rain dnia Pią Cze 19, 2015 11:22 pm, w całości zmieniany 2 razy
Sharon Gallagher
Hufflepuff
Sharon Gallagher

Waleczny jak jaszczomp, drapieżny jak orł. Empty Re: Waleczny jak jaszczomp, drapieżny jak orł.

Sro Cze 03, 2015 6:21 pm
Ja nic nie robiłam, czepiasz się mnie. nie moja wina, że ten kociołek zakołysał się i poleciał na Ciebie, a gdybyś dobrze eliksir przyrządził, to nic by Ci się nie stało. Nic Ci nie jestem winna, zostaw mnie dziwny Ślizgonie.
S.H.
Alice Hughes
Oczekujący
Alice Hughes

Waleczny jak jaszczomp, drapieżny jak orł. Empty Re: Waleczny jak jaszczomp, drapieżny jak orł.

Pią Lip 17, 2015 4:28 pm
Do listu dołączone jest czerwone, mocno już podziobane i nadjedzone jabłko. Ponieważ został on wysłany za pomocą Cecila a jego właścicielka doskonale zdaje sobie sprawę z żarłoczności swojego ptaszyska, można się jedynie domyślać czy zrobiła to celowo czy - najzwyczajniej w świecie - zapomniała, że nie powinna powierzać mu żadnego jedzenia...

Szlachetny Królu!

Zwracam Ci Twój symbol władzy. i mam nadzieję, że się nim udławisz. Nie mam pojęcia czy ta biedna sowa da radę dolecieć na planetę na której mieszkasz, liczę jednak, że wróci do mnie cała i zdrowa. 
Alice Hug  Melania Moore
Mistrz Gry
Mistrz Gry
Mistrz Gry

Sob Wrz 03, 2016 9:51 pm
~ na pergaminie znajdują się ślady czekolady

Panie Rain!
W związku z Dniami Kariery zapraszam do swojego stoiska w Wielkiej Sali. Ciekaw jestem Pana planów na przyszłość.
Horacy Slughorn
P.S. Sugerowałbym zmienić dietę Pana gołębia. Najlepiej na jakiś stały pokarm...
H.Slughorn
Alice Hughes
Oczekujący
Alice Hughes

Sro Paź 26, 2016 3:49 pm
Po egzaminach będę w szklarni.
Alice
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: