| | Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji | |
| |
  | Temat: Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji Czw Wrz 25, 2014 9:13 pm | |
| First topic message reminder :OMFG NOWY USER NA FORUM  Kiedy jako nowy użytkownik i tak wiesz lepiej od admina  I kiedy admin wytyka Ci 876545678 błędów w KP  Kiedy Rockers jest naprawdę wkurwiona, a Ty chcesz podejść do niej swą postacią  Kiedy Rockers wbija do wątku komuś, kto już trochę ją zna  Kiedy MG podsuwa Ci oczywistą podpowiedź, a Ty i tak postępujesz po swojemu i wpakowujesz swą postać w bagno  Kiedy Erin widzi Petera  I kiedy Peter widzi Erin  Kiedy próbujesz kłócić się z adminem  Kiedy ktoś pochwalił Cię za fajny avek  Wejście na forum po dłuższej nieobecności  Kiedy napisałeś supermegaultrazajebiścieosom posta, a Ci się skasował  Kiedy zdobyłeś 85678 fasolek po dobrym evencie  Kiedy Sahir myśli, że inni nie wiedzą, że jest najebany  Alodia i Evan w zamierzchłych czasach [*]  Kiedy zwykle wchodzisz na CB  Erin widząc, że Remus się zjawił  Lily widząc Jamesa kiedyś  Lily widząc Jamesa teraz  Kiedy w walkę z ML próbuje wdać się "pewne" forum  Kiedy co chwila zerkasz na forum w oczekiwaniu na odpis  Kiedy nagle nastąpił mega zwrot w fabule  Co tak naprawdę czuje Shane prowadząc dyskusję w pewnej KP  Kiedy na forum loguje się osoba, której od dawna zalegasz z odpisem  Kiedy nowy użytkownik widzi, jak reaguje na niego reszta forum  Kiedy dowiadujesz się, że C uratowała April życie  Kiedy czekasz, aż załadują Ci się wszystkie te gify  Wybaczcie, że nie o wszystkich, ale większości postaci i ich sesji nie znam D: |
|  | |
Autor | Wiadomość |
---|
  | Temat: Re: Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji Pon Lut 16, 2015 3:39 pm | |
|  Kiedy Ce tłumaczy coś Draco  Nasz czołg Hejtu ^.^  Kiedy Potter zaproponował mi, że Kotlet może zastąpić mnie w pilnowaniu internetów  Peter kiedy próbuje zaimponować Erin  Jak Ce wyobraża sobie flirtującego Sahira  Kiedy na forum pojawi się nowy użytkownik  Draco który próbuje poderwać Ce  Jak Abcio myśli, że tańczy  A jak jest naprawdę  A tak wyobrażam sobie ludzi którzy piszą w nieobecnościach mówiąc, że robią sobie przerwę od forum  Jak Esme wyobraża sobie Sahira  Kiedy odpisuję na posta, a mi się nie chce  Tak wygląda typowa Kim  Kiedy kliknąłeś/łaś ten magiczny przycisk zarejestruj  Sahir kiedy widzi jakąś nową dziewoję na forum |
|  | |
  | Temat: Re: Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji Wto Lut 17, 2015 12:09 pm | |
|  Stefka bije Sahira, kiedy ten jest bezużyteczny! |
|  | |
  | Temat: Re: Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji Pią Lut 20, 2015 8:19 am | |
| |
|  | |
  | Temat: Re: Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji Sro Mar 04, 2015 5:03 pm | |
| Więźniowie świeżo po ucieczce z Azkabanu:  Maskotka Puffkolandu spóźniona na mecz:  Ce porusza z Sahirem wazne sprawy odnośnie forum:  Potter wjeżdża na CB podczas nocnego rozpierdolu:  Typowy ChatBox podczas nieobecności Caroline:  Bazyliszek wpieprzajacy się w szkolne seksy uczniów:  Kotlet idzie odebrać swoją nagrodę z loterii miesięcznej:  Avery próbujący się dobrać do Rockers:  |
|  | |
  | Temat: Re: Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji Pią Mar 06, 2015 9:21 am | |
| Tak się czuję, kiedy sobie coś obmyślę na Żerlicy...  Tak wygląda MG: "Naprawdę to zrobiłaś?"  Gdy MG mówi mi, że mam wykorzystać to, co mam pod nosem:  A tak naprawdę udaję baletnicę:  Oglądali Państwo specjalny odcinek - Magic Avengers Lullaby! |
|  | |
  | Temat: Re: Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji Sob Mar 07, 2015 7:20 pm | |
| 1. Typowy Kotlet na ChB  2. Kimi wraca ze szkoły  3. Kimi przed kompem  4. This is Potter! (gdy spotyka Lily)  5. Gdy Abcio chce poderwać dziewczynę  6. Ale mu nie wyszło  7. James i Filch  8. Gdy starasz się komuś pomóc  9. Remus dostał od Esme pasztecika  10. Ale się skończył i prosi Esme o kolejnego pasztecika  10. Lecz dowiedział się, że był to ostatni pasztecik  11. Ce i Sahir  12. Emm... Ce (?)  13. Syriusz  14. Kim i Esme vel Kyo kiedyś w Sylwestra  15. Co myślisz, gdy wchodzisz na ChB, a tam czerwono ( has been disconnected on Sob Mar 07, 2015 10:58 am (session timeout). )  |
|  | |
  | Temat: Re: Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji Sro Mar 11, 2015 4:07 pm | |
| Gdy liczę sobie fasolki  ja vs cnota Evans  Evans gdy ma dobry humor  Gdy zabieram się za odpis, a nie mam many  Gdy zdajesz sobie sprawę, że Kotlet zarywa do Snape'a (Jedyne słuszne OTP!)  Kotlet i Sahir  Jak wyobrażam sobie snapy od Kotleta  Kanapkowe początki Jamesa i Kotleta  Avery i Remus robią rozpierdol, czyli kółko wzajemnej adoracji  Jak będą wyglądały urodziny Potterów  Syriuszujący Syriusz na urodzinach  Avery i Ce  Jak widzę kogoś kto nie ogarnia czatu, a nie ma właściwie nic do ogarniania  Gdy idę odpisać w evencie  Gdy Alice chce prywatnych lekcji Quidditcha  Post Sahira na PW i ja  Beczkowanie bez beczki  Regulusujący Regulus "dobra, spowolnię Ci tego gifa, Kotlet" Black  Beczkowania cd  Szczęki Sahira  Jak widzę Kim, która mówi, że nic nie je, bo nie chciało jej się zrobić kanapek  Nie wiem co to, ale mnie hipnotyzuje  |
|  | |
  | Temat: Re: Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji Pią Mar 13, 2015 4:55 am | |
| Ce i Sahir lecą ogarniać Laidona/nową KP:  Najpierw Syriusz a potem James próbujący wyrwać loszki 7/10:  Kotlet próbuje wejść na CB w środku nocy, kiedy nikogo nie ma:  Kiedy wszyscy czekją na odpisy od Cary a ona jest bardzo chora i zajęta:  Sahir i lecący na niego hejt:  Cyryl Huczer próbuje uciec z domku Żerlicy:  Reakcja dziewczyn, kiedy Shane odzywa się w radiu:  lol xD Czołg hejtu w składzie: Kotlet, Esme, Sahir i Shane:  Kaczki apokalipsy (Shane i Sahir)!  Reakcja Ce na gejoze:  Ciężkie życie Pani Norris:  James próbujący beczkować zimą:  Zacieszająca Kimi:  Shane planujący sekretny atak na Hogwart:  |
|  | |
  | Temat: Re: Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji Pią Mar 13, 2015 1:21 pm | |
| Czytając sesję Remusa i Erin  Syriusz i James w swoim dormitorium  Zdziwiony Sahir (przyłapany przez Liadona po ataku na Aberaciusa)  Klub Magii Nut  Przykładowa lekcja mugoloznastwa  Niecny plan Ce  Szlaban u Filcha  Remus ze swoim świetnym planem czasu wolnego w Hogsmeade i chwilkę później, tuż po odzewie i sprzeciwie nauczycieli  Typowa Lily i James  Przeziębiona Kim  Riley na treningu Quidditcha  Reakcja Ce, kiedy widzi jak chłopaki darzą siebie nadzwyczajnym uczuciem  Ogólna reakcja Ce na homoseksualizm  Ja, która omija ChatBox, bo po prostu nie ogarniam co się tam dzieje  |
|  | |
  | Temat: Re: Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji Sob Mar 14, 2015 1:05 pm | |
| *EJVERY I POTTER NA CZACIE* |
|  | |
  | Temat: Re: Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji Sob Mar 14, 2015 3:46 pm | |
| Kim wchodząca na chat...  Kiedy Sahir jest u Ce...  Kiedy obmyślają kolejny "rozpierdol" na fabule...  I kiedy użytkownicy wszystko wiedzą i nie zadają pytań...  A oto Typowy Potter!  I ja, kiedy ktoś dowala mi roboty...  Co robi Kotlet, gdy wchodzi na chat.  Esme Strasznik Teksasu.  Sahir, który w końcu załapuje o co chodzi.  Kiedy Jonathan Avery Senior pojawia się na forum...  Jak wyglądam przed monitorem na chatcie, kiedy coś mnie irytuje...  Ja o graczach, którzy mnie irytują...  I kiedy biorę sobie urlop od chata by knuć tajne plany...  I don't believe in anything, I'm just here for the violence |
|  | |
  | Temat: Re: Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji Pon Mar 16, 2015 6:01 am | |
| Gdyby Kim miała Bazyliszka...  - "Jak się nazywasz?" -"Frank Longbottom" - "Nie ładnie tak kłamać, panie Potter..."  Powrót Asmity na forum  Gdy Esme i Cara trollują na innym forum, a Sahir i Ce tego muszą słuchać...  Ce która wsadziła przypadkowo Kotletowi różdżkę w oko  Shane: "Dawaj Sahir rozpierdalamy Hogwart!"  Typowy Zordon  Kiedy użytkownicy przekierowani przez Ce do mnie boją się jednak napisać do mnie PW  ... oraz gdy w końcu któryś się odważy to PW wysłać i ze mną dyskutować.  Kiedy na początkach forum na tym adresie userzy bali się wchodzić na cb, kiedy ja na nim siedziałem...  Sesja z Riley  Gdy Esme zdecydowała się zostać moderatorem  Colette przy spotkaniu z Esme  Sesja z Lily  April i share'owanie tumbla z Remusem  Gdy z Ce rozdzielaliśmy dla Cary i Esme obowiązki administratorskie  Typowy Kyohei  I typowy Regulus  Ciril u Żerlicy  Założę się, że ja byłem tą sową w myślach Avery'ego, kiedy odebrałem mu koronę najbardziej bezużytecznego osobnika...  That moment, w którym dostałbyś PW od Draco, że jednak wraca na ML  |
|  | |
  | |  | |
  | Temat: Re: Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji Czw Mar 26, 2015 10:28 pm | |
| Kiedy Kotlet mówi mi, że poszli z Sahirem na randkę i jak ich widzę:  Kiedy już myślę, że wrócił mi internet... Ale nie, jednak nie:  I gdy czekam aż mi wróci: I gdy wreszcie wrócił:  Jeźdźcy apokalipsy  Gdy pojawia się nowy user na cb:  i jak jest traktowany:  Jak userzy patrzą na nagrody z eventu Disneyowskiego:  Avery na chatcie:  |
|  | |
  | Temat: Re: Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji Wto Mar 31, 2015 5:21 pm | |
| Moja reakcja na to, co się dzieje w bajce Piotrusia Pana...  A ta na to, co w Mulan...  Gdy, zerkam do Pięknej i Bestii...  I gdy spojrzę do Alicji w Krainie Czarów...  I na koniec do Małej Syrenki...  I don't believe in anything, I'm just here for the violence |
|  | | Sponsored content
  | Temat: Re: Tysiąc reakcji na tysiąc sytuacji  | |
| |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |